Portfolio

Portfolio

Het bewijs van de waarheid komt alleen van de zintuigen.
– Nietzsche

Op websites van interieur stylisten vind je vaak voor – en na foto’s van huizen. Meestal zijn dit zijn mooie ‘zoek de verschillen’ plaatjes. Logisch, want dat is waar traditionele styling om draait. Dit soort portfolio’s zal je op mijn site niet zien, ik vertel je waarom.

De sfeer in een huis gaat niet om nieuwe meubels of een kleur op de muur. Het is veel persoonlijker dan dat. Sfeer coaching draait om gevoelswaarden, iets dat niet uit te drukken is in een foto. Het gaat om ‘het gevoel van thuis’. Zowel een staat van zijn, als een werkelijke plek.

Je woning vormt het hart van je leven. Een plek waar je neerploft na een dag werk. Waar je thuiskomt bij jezelf en je gevoelens. Een plek waar je je evenwicht herstelt. Waar gegeten, geslapen en geleefd wordt. Het is jouw plekje op de wereld, waar je lekker jezelf kan zijn en je kan laten gaan. Je woning is jouw plekje op de wereld.

Als sfeercoach help ik jou het beste uit jouw huis te halen. Een huis waar je blij van wordt. Dat mooi is van buiten en van binnen. Daarbij let ik op:

ruimte, harmonie, comfort, structuur

evenwicht, energie, ziel, licht

schaduw, voeding, liefde, verhouding, warmte

 

              

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren