Over mij

Wie is de Sfeercoach?

Dat ben ik, Marjolein van Diemen, welkom op mijn site!

Van jongs af aan kijk, voel en ervaar ik de sfeer in een ruimte. Wat kan er veranderd worden? Hoe haal je het beste uit een ruimte? Hoe komt dit huis tot zijn recht? Ik voel het intuïtief aan. Creativiteit heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Ik heb een goede smaak in stijl en gevoel voor kunst. Bovendien ben ik niet bang om “outside the box” te denken.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van interieurstyling. Inmiddels ben ik gecertificeerd interieurstylist en Feng Shui stylist en heb ik vele huizen heringericht. Door al die ervaring heb ik geleerd dat de sfeer in een huis het allerbelangrijkste is. Je kunt je huis helemaal volgens de laatste trends inrichten, maar als de sfeer mist zal het nooit als thuis voelen.

Maar hoe creëer je een goede sfeer? Met behulp van kleurgebruik, indeling en herschikking kun je een ruimte totaal veranderen. Als sfeercoach wil ik zoveel mogelijk mensen helpen de balans in hun woning te vinden. Een sfeervolle leefomgeving brengt rust en ruimte in je huis, dus ook in je leven.

Door jou te inspireren met frisse ideeën zie jij straks ook nieuwe mogelijkheden in je woning. Dat betekent niet dat er een compleet nieuw interieur aangeschaft hoeft te worden. Integendeel! Ik streef er altijd naar om met minimale veranderingen een maximaal resultaat te bereiken.

Net zoals in het leven, draait interieur ook om balans. Ik help je een goede balans te vinden die bij jou past:

Jouw huis, jouw vibe!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren