Adviezen en Tarieven

Adviezen en Tarieven

Balans in je huis… Balans in je leven.

  • Vind je jouw huis niet sfeervol?
  • Wil je het anders, maar  weet je niet hoe?
  • Zit je niet graag in je woonkamer of je werkplek?
  • Wil je meer energie, rust, ruimte en balans?

Mooi. Dan kunnen we samen aan de slag! Verschillende opties bied ik je aan:

online advies

Je stuurt me foto’s toe van de bestaande situatie en daarna maken we een Skype afspraak van een uur. Ik geef je advies over kleurgebruik, indeling en eventuele herschikking van de ruimte.

Prijs: 75 euro

Ter plaatse restylen van de ruimte

Je stuurt mij van tevoren foto’s en waar mogelijk een plattegrond van de te restylen ruimte. Daarna maken we een afspraak en kom ik een dagdeel bij jou thuis. We bespreken je wensen en waar gewenst, breng ik direct veranderingen aan. Ik help je met restylen en geef direct een overzicht van wat je nog kunt aanschaffen, waar je dit kunt plaatsen en welke kleur- en of sfeerveranderingen gewenst zijn.

Hierna is je huis gerestyled en heb je vele nieuwe suggesties en tips. Als er nog toevoegingen nodig zijn, stuur ik je die per mail na.

Prijs: 195 euro     (special autumn/winterdeal)
(+ reiskosten  20 ct p/km, berekend vanaf een straal van 30 km van Baarn)

Uitgewerkt advies

Voor een uitgebreide kennismaking kom ik bij je langs en samen bekijken we de ruimte die je wilt veranderen en bespreken we je wensen.

Ik maak een advies voor je met een moodboard als bron van inspiratie, een indelingstekening (plattegrond) en een overzichtslijst van mogelijkheden voor  nieuw aan te schaffen meubels en accessoires. Hiervan geef ik prijsindicaties en verkoopadressen. Daarnaast ontvang je veel inspiratie , tips en sfeerideeën.

Dit uitgewerkte advies kom ik bij je thuis presenteren en hiermee kun je de gewenste veranderingen aanbrengen. Het geeft een duidelijk beeld van jouw wensen en voorkomt miskopen in de toekomst.

Prijs: 395 euro
(+ reiskosten  20 ct p/km, berekend vanaf een straal van 30 km van Baarn)

workshop

In een kleine groep geef ik een presentatie over de do’s en don’ts van styling. Door deze informatieve en inspirerende start krijg je meteen zin om zelf aan de slag te gaan met het maken van een moodboard. Dit is helemaal niet moeilijk en ontzettend leuk om te doen. Aan de hand van jouw moodboard kan ik duidelijk zien naar welke stijl en kleuren je voorkeur uitgaat.

Aan de hand van meegebrachte  foto’s, plattegronden, je moodboard en vragen krijg je een persoonlijk advies tijdens de workshop en ga je na de gezellige ochtend of middag vol inspiratie en energie naar huis. Je weet nu precies wat je wilt veranderen in je huis!

Prijs 49, 50 euro
(p.p. incl. materiaal)

Ideetje!

Organiseer een vriendinnenmiddag voor een verjaardag!
Bij het inschrijven van minimaal 5 personen krijgt iedereen 10% korting.